کاربرد سنسورهای دی اکسید کربن برای بسته بندی های هوشمند مواد غذایی

کاربرد سنسورهای دی اکسید کربن برای بسته بندی های هوشمند مواد غذایی

سمینار کامل (پاورپوینت)

فرمت pptx

تعداد اسلاید 31

 

 

مقدمه :

اخیرا، تقاضا برای مواد غذایی سالم و با کیفیت بالا، همگام با تغییرات مورد نظر مصرف کنندگان، منجر به گسترش دستاوردها و روش های نوین در بسته بندی مواد غذایی گردیده است. یک مورد از این پیشرفت ها، فن آوری بسته بندی هوشمند مواد غذایی است. بسته بندی هوشمند، نظارت و به دست آوردن اطلاعات درباره کیفیت مواد غذایی را ممکن ساخته است. هم چنین این فن آوری از طریق کنترل نقاط بحرانی، به ردیابی سابقه محصول، در زنجیره تامین مواد غذایی کمک می کند. به طور کلی، افزایش میزان گاز co2  شاخص اولیه پایش فساد مواد غذایی بسته بندی شده بوده و نیز حفظ میزان بهینه آن در مواد غذایی بسته بندی شده تحت شرایط اتمسفر اصلاح شده MAP بسیار ضروری و مهم می باشد. از این رو، سنسور های قرار داده شده در بسته بندی مواد غذایی می توانند بر کیفیت این محصولات تا هنگامی که به دست مصرف کننده برسند، نظارت موثر داشته باشند.

این ارائه به پیشرفت در توسعه انواع مختلف سنسورهای co2 از قبیل سنسورهای نوری، پلیمرهای هیدروژلی و فیلم های پلیمری شیشه ای که به آسانی برای استفاده در بسته بندی های مواد غذایی مورد قبول هستند، می پردازد.

کلمات کلیدی : بسته بندی , دی اکسید کربن , سنسور , هوشمند , مواد غذایی , co2 , پلیمرهای هیدروژلی , فیلم , سنسورهای نوری

دانلود

پیشگوی اعظم

من از دوران نوجوانی رویایی داشتم! رویای تاسیس یک مکان برای به اشتراک گذاشتن ایده ها و نظرات خودم و همچنین جایی برای دانشجویان و دانش آموزان عزیز که بتوانند تمامی مقالات و جزوات مورد نیاز خودرا از طریق یک سایت مرجع تامین کنند.اکنون،این رویا،godofdoc (خدای داکیومنت) نام دارد D:a

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *