پاورپوینت نقش علوفه حبوبات در تغذيه حيوانات

پاورپوینت نقش علوفه حبوبات در تغذيه حيوانات

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل power point

 

قابل ویرایش 26 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها

نقش علوفه حبوبات در تغذيه حيوانات:

با پيشرفت علم تغذيه انساني و احتياج بشر به شير، كره، تخم مرغ و گوشت و بطور كلي غذاهاي با منشا حيواني تهيه گياهان پر ارزش و پروتئين دار براي حيواناتي كه مورد استفاده انسان قرار مي گيرند اهميت زيادي دارد. همگام با اين عمل بايد از غذاهاي مكمل و دانه اي كه حاوي مقدار زيادي پروتئين مي باشند مانند كتان- بادام زميني، تخم پنبه و غيره نيز استفاده نمود و احتياجات دامهائي را كه به مقدار زيادتري پروتئين نياز دارند مرتفع ساخت.

ب- گروه يونجه
1- يونجه معمولي

كليات: يونجه به علت غني بودن از نظر پروتئين، كلسيم و ويتامين و نيز به علت اينكه خوش خوراك است و درصد سلولز آن كم مي باشد در رديف بهترين گياهان علوفه اي قرار گرفته است. از طرف ديگر عملكرد سالانه آن چه از نظر ماده خشك و چه از نظر علوفه تازه بر ساير گياهان علوفه اي برتري دارد.

يونجه گياهي است دائمي  با ريشه هاي قوي و عمودي، كه به علت طويل بودن ريشه رطوبت اعماق را جذب نموده و مدت زيادي در مقابل خشكي و گرما مقاومت مي نمايد. از اطراف طوقه يونجه ساقه هاي فرعي زيادي منشعب مي شود كه تعداد آنها بين 5 تا 20 بوده و ارتفاع آنها به 60-90 سانتيمتر مي رسد. گلهاي يونجه بنفش رنگ، خوشه اي شكل و از اجتماع 10-20 گل بوجود آمده است، به نور آفتاب احتياج فراوان دارد و چنانچه رطوبت هوا زياد نباشد مقاومت آن دز مقابل در درجه حرارتهاي بالا زياد است.

اصولا يونجه گياهي است بومي نواحي گرمسير كه به خشكي مقاوم مي باشد ولي در هر گونه آب و هوائي نيز رشد و به انواع زمينها عادت مي نمايد، با اين شرط كه زمين خيلي مرطوب نبوده و حتما داراي آهك كافي باشد.

زمان كشت يونجه موقعي است كه درجه حرارت محيط حداقل 8 درجه سانتي گراد باشد، پائين تر از اين درجه رشد يونجه متوقف مي گردد.

با توجه به اين موضوع مشاهده مي شود كه هرچه فصل گرما طولاني تر باشد، محصول يونجه نيز بيشتر خواهد بود.

 

فهرست مطالب و اسلایدها

الف- كليات

نقش علوفه حبوبات در تغذيه حيوانات:

مزاياي علوفه حبوبات:

تركيب و ارزش غذائي علوفه حبوبات:

درصد تركيب غذائي چند نوع علف حبوبات و غلات (در ماده خشك)

ب- گروه يونجه

1- يونجه معمولي

تركيب و ارزش غذائي يونجه:

اثر عوامل مختلف در تركيب و ارزش غذائي يونجه:

الف- چگونگي تهيه علوفه خشك

ب- مرحله درو:

– رابطه بين درصد ماده خشك و سن در يونجه

مرتع يونجه:

بهره برداري و مصرف يونجه:

پودر يونجه

تركيب مواد غذائي پودر يونجه (درصد ماده خشك)

2- يونجه لبلابي يا يونجه گل زرد

دانلود

پیشگوی اعظم

من از دوران نوجوانی رویایی داشتم! رویای تاسیس یک مکان برای به اشتراک گذاشتن ایده ها و نظرات خودم و همچنین جایی برای دانشجویان و دانش آموزان عزیز که بتوانند تمامی مقالات و جزوات مورد نیاز خودرا از طریق یک سایت مرجع تامین کنند.اکنون،این رویا،godofdoc (خدای داکیومنت) نام دارد D:a

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *