پاورپوینت عمل آوري خوراك – 55اسلاید

پاورپوینت عمل آوري خوراك - 55اسلاید

پاورپوینت عمل آوري خوراك

پاورپوینت عمل آوري خوراك

پاورپوینت عمل آوري خوراك

پاورپوینت عمل آوري خوراك

اهداف عمل آوري خوراك :

1- افزايش ميزان سود دهي

پاورپوینت عمل آوري خوراك

 

  - كاهش هزينه ها از طريق بهبود كارايي استفاده خوراك

  - بهبود توليد به دليل استفاده بهتر از مواد خوراكي

  - افزايش مصرف خوراك

2- تغيير اندازه  خوراك ( (particle size

  -مصرف راحتتر خوراك

   - پلت كردن (pelleting)

   - مكعبي كردن (cubing)

   - كاهش ذرات ريز ، كاهش انتخاب ، بهبود كارايي جابجايي خوراك

   - قابليت هضم بهتر

 

l7- تغيير در تركم يا چگالي خوراك ( وزن به ازاء واحد حجم ):
-كاهش هزينه هاي جابجايي و حمل
-حجيم جهت كنترل مصرف
-افزايش چگالي جهت افزايش خوراك مصرف شده
-در گاوهاي شيرده در مرحله انتقال نياز به انرژي و پروتئين افزايش مي يابد ،ولي مصرف خوراك كاهش مي يابد

پاورپوینت عمل آوري خوراك

-پولكي (Flaking)  كردن موجب كاهش چگالي خوراك مي شود ، ولي موجب افزايش سطح تماس غلات و در نتيجه بهبود قابليت هضم مي شود

عمدتا خوراكهاي با نيترو‌‌ژن پايين را آمونياكي مي نمايند.

در ظرف در بسته air tight)):3% آمونياك بدون آب به مدت 20روز اضافه شود.

منابع ازت غير پروتئيني اضافه شود(3% پروتئين خام )

سولفات آمونيوم خطر ناك است (سمي جهت پوست و چشم – قابل اشتعال)

متن فوق تنها سه اسلاید از پاورپوینت عمل آوري خوراك است؛

برای دانلود کل پاورپوینت عمل آوري خوراك از لینک زیر استفاده کنید:

دانلود

پیشگوی اعظم

من از دوران نوجوانی رویایی داشتم! رویای تاسیس یک مکان برای به اشتراک گذاشتن ایده ها و نظرات خودم و همچنین جایی برای دانشجویان و دانش آموزان عزیز که بتوانند تمامی مقالات و جزوات مورد نیاز خودرا از طریق یک سایت مرجع تامین کنند.اکنون،این رویا،godofdoc (خدای داکیومنت) نام دارد D:a

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *