پاورپوینت صنعت کیک و کلوچه

پاورپوینت صنعت کیک و کلوچه

 

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل power point

 

قابل ویرایش 13 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها

صنعت کیک و کلوچه سازی

کیک و کلوچه جزء محصولات صنایع غذایی است که مصرف خوراکی و عام دارد. با توجه به ارزش غذایی کیک و کلوچه و با توجه به اینکه از نظر کالری می تواند تامین کننده قسمتی از انرژی روزانه باشد و هم چنین عمومیت مصرف آن مابین اقشار مختلف و منحصر نبودن این محصول به یک گروه سنی جایگاه بسیار خوبی را برای مصرف داراست. انواع کیک ها: کیک ها انواع مختلفی دارند که از آن جمله می توان به کیک روغنی، اسفنجی و کامل اشاره کرد. کیک روغنی کیکی است که میزان روغن آن حداقل % 25 وزن آرد باشد. کیک اسفنجی کیکی است که باعث آن حالت اسفنجی داشته و میزان تخم مرغ آن حداقل % 65 وزن آرد باشد. کیک کامل کیکی است که در آن وزن آرد، روغن، شکر و تخم مرغ با هم برابر باشد.

 

فهرست مطالب و اسلایدها

صنعت کیک و کلوچه سازی

مواد اولیه کیک:

فرآیند تولید کیک

کلوچه

فرآیند تولید کلوچه

بسته بندی کیک و کلوچه

شرایط نگهداری

دانلود

پیشگوی اعظم

من از دوران نوجوانی رویایی داشتم! رویای تاسیس یک مکان برای به اشتراک گذاشتن ایده ها و نظرات خودم و همچنین جایی برای دانشجویان و دانش آموزان عزیز که بتوانند تمامی مقالات و جزوات مورد نیاز خودرا از طریق یک سایت مرجع تامین کنند.اکنون،این رویا،godofdoc (خدای داکیومنت) نام دارد D:a

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *