پاورپوینت در مورد اصول بهداشت وبازرسي گوشت در كشتارگاه طيور

پاورپوینت در مورد اصول بهداشت وبازرسي گوشت در كشتارگاه طيور

نام فایل : اصول بهداشت وبازرسي گوشت در كشتارگاه طيور

فرمت : .ppt

تعداد صفحه/اسلاید : 124

حجم : 8350 کیلوبایت

بنام خدا
اصول بهداشت وبازرسي گوشت در كشتارگاه طيور
.

ضوابط فنی بهداشتی کشتار،استحصال ،بسته بندی وعرضه گوشت طیور

.

اقدامات قبل از كشتار
الف)بارگيري وحمل طيور به كشتارگاه

1-گله طيور بايد 48 ساعت قبل بارگيري به كشتارگاه ،توسط دكتر فارم يا كارشناس دامپزشكي مورد معاينه درمانگاهي قرار گيرد
2-كشتار ترجيحا در كشتارگاه طيور داخل استان ويا نزديكترين كشتارگاه انجام شود
3-درصورت فقدان كشتارگاه ويا كمي ظرفيت كشتارگاهي با رعايت ضوابط حمل واخذ مجوز به استان همجوار بلامانع است

4-درخصوص مرغ مادر وتخمگذار درصورت نبود امكانات كشتارگاهي با تاييد سلامت گله امكان كشتاردر استان همجوار ميسر است
5-خودروهاي حمل بايد پروانه اشتغال به حمل طيور زنده وگواهي ضد عفوني داشته باشند
6-مرغداران موظفند ازورود خودروهاي فاقد گواهي ضدعفوني به فارم جلوگيري نمايند
7-رعايت پرهيز غذايي ودارويي پيش از كشتار ضروري مي باشد
8-در مرغداري داراي تلفات نامتعارف حداقل 25نمونه خون براي آزمايشات سرولو‍‍ژيك مورد نياز است

ب-حمل ونقل طيور زنده
1-حمل ونقل بين استاني
مستلزم اخذ مجوز بهداشتي –قرنطينه اي حمل از دامپزشكي مبدا مي باشد
….

دانلود

پیشگوی اعظم

من از دوران نوجوانی رویایی داشتم! رویای تاسیس یک مکان برای به اشتراک گذاشتن ایده ها و نظرات خودم و همچنین جایی برای دانشجویان و دانش آموزان عزیز که بتوانند تمامی مقالات و جزوات مورد نیاز خودرا از طریق یک سایت مرجع تامین کنند.اکنون،این رویا،godofdoc (خدای داکیومنت) نام دارد D:a

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *