پاورپوینت بهداشت درحوادث و سوانح

پاورپوینت بهداشت درحوادث و سوانح

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل: power point

قابل ویرایش 69 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها:

نياز انسان به آب وغذا همانند نياز او به هوا يک نياز بي وقفه و اساسي است و به همين لحاظ همواره ودر همه جا ونيز تحت هر شرايطي از جمله هنگام وقوع بلاياي طبيعي يا دست ساخته بشر نيز مساله تغذيه به عنوان يک ضرورت غير قابل چشم پوشي مطرح است از سوي ديگر و با وجود پيش بيني هاي پيشگيرانه وقوع بلايا همچون سيل  زلزله ،انفجارات ، جنگها و دشواريهاي جدي ديگر همواره محتمل است ، لذا ضرورت آگاهي وآمادگي براي رويارويي منطقي با آنها از جمله در مساله تغذيه و امداد هاي غذايي براي بلا ديدگان به خوبي احساس مي‌شود گاهي تاخير در تامين آب وغذاي سالم دست کم در حداقل ضرورت به خصوص نزد گروههاي آسيب پذيري که از اصل حادثه جان سالم به دربرده اند، ممکن است حيات وسلامت آنها به طور جدي به مخاطره افکند نکته قابل ذکر ديگر اينکه وجود دستگاههاي مسئول براي امداد و مقابله با پيامدهاي بلا زدگي اگر چه يک تکيه گاه اطمينان بخش براي جامعه است.

اما به هر حال توفيق آنها بدون جلب مشارکت عمومي و همکاري موثر همه نهادهاي اجتماعي ميسر نيست ، نمونه اي از اين مشارکت وهمکاريهاي هماهنگ و همسو را مي توان در جمع آوري ، ارسال و توزيع کمکهاي غذايي ديد. وجود آگاهي هاي لازم واعتماد به نفس در چنين شرايطي زمينه تصميم گيري هاي مناسب را با توجه به امکانات قابل دسترس  و به  شکل هماهنگ فراهم مي کند و  از پيدايش مشکلات جديدي مثل اپيدمي بيماريهاي ناشي از غذا food born  diseases  پيشگيري خواهد شد .

 

فهرست مطالب و اسلایدها:

مقدمه

بررسي وضعيت تغذيه ومشکلات اساسي آن

صورتهاي مختلف امداد غذايي

تغذيه مکمل

تغذيه آوارگان

تامين غذا براي روزهاي اوليه شروع بحران

تامين غذا بعد از استقرار در اردوگاه

نواع مواد غذايي

اقدامات لازم هنگام بروز مسموميت

تو صيه هاي مهم بهداشتي در خصوص تغذيه هنگام بحران

در بعضي مکانها نظارت وتوجه خاص مامورين بهسازي ضرورت دارد

بيماريهايي که از طريق مواد غذايي به انسان منتقل مي شود

پيشنهاداتي در رابطه با جلوگيري از گسترش بيماريهاي انگلي

تاثير نوع بلايا بر نوع مشکلات غذايي

انواع کنسرو وکمپوت

بهداشت گوشت

ماهي

ميوه ها و سبزيجات

شرايط نگهداري مواد غذايي در شرايط بحران

کمکهاي مردمي در تغذيه بلا ديدگان:

بهداشت آب

مهمترين عوارضي که در مورد مسائل بهسازي آب مورد توجه قرار مي گيرد

تجسس منابع آب

چاه

نکاتي بهداشتي در مورد چاه آب

مراحل گند زدايي آب چاه

تانکر آب درشرايط اضطراري 

تهيه آب سالم و تصفيه وگند زدايي

شيميايي

هيپوکلريت کلسيم

ضد عفوني کردن چاهها

روشهاي تصفيه آب

آب مورد نياز

در شرايط اضطراري بايد سلسله آزمايشهايي را روي آب انجام دهيم

نقطه شکست کلر

معيارهاي کيفيت آب

روشهاي حذف کدورت

درجه حرارت

مزه آب

 

بطور کلي عوامل بوجود آورنده طعم و بو در آب را مي توان بصورت زير ذکر کرد

روش حذف طعم و بو در آب

رنگ آب

واحد اندازه گيري رنگ آب

مواد سمي در آب

حشره کش ها

آزمايش ميکروب شناختي

دانلود

پیشگوی اعظم

من از دوران نوجوانی رویایی داشتم! رویای تاسیس یک مکان برای به اشتراک گذاشتن ایده ها و نظرات خودم و همچنین جایی برای دانشجویان و دانش آموزان عزیز که بتوانند تمامی مقالات و جزوات مورد نیاز خودرا از طریق یک سایت مرجع تامین کنند.اکنون،این رویا،godofdoc (خدای داکیومنت) نام دارد D:a

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *