پاورپوینت بسیج اطلاع رسانی کاهش مصرف نمک

پاورپوینت بسیج اطلاع رسانی کاهش مصرف نمک

 

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل: power point

قابل ویرایش 38 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها:

 نکاتی درباره‌ی نمک:

نمک خوراکی حاصل ترکیب دو عنصر سدیم و کلر می‌باشد. اثرات نمک بر فشار خود به علت وجود عنصر سدیم (ماده موثر بر نمک) در این ترکیب است. در افرادی که سطح سدیم خون بالا و سطح پتاسیم خون پایین است خطر افزایش فشار خون که خود مسبب بیماری‌های قلبی و سکته است، افزایش می یابد.

مصرف نمك در ايران                         

ایران یکی از پر مصرف‌ترین کشورهاست که میانگین روزانه مصرف نمک مردمانش3-2برابر استاندارد جهانی است.

طبق نظر محققان میزان مصرف نمک در ایران حدود ۱۰ تا ۱۵ گرم در روز است که این میزان بسیار بیشتر از حد استاندارد مصرف نمک (۵ گرم) است.

سرانه مصرف نمك در یك سال توسط ایرانی‌ها، شش كیلوگرم است؛‌ در حالی كه در جهان سالانه سه كیلو نمك می‌خورند.

! ما دو برابر استانداردهای جهانی غذایمان را شور می‌كنیم!

 

فهرست مطالب و اسلایدها:

نکاتی دربارهی نمک:

مصــــرف زیاد نمــــک یا غذاهای شــــــور چه عوارضی را در پی خواهـــــد داشت؟

نمک یک مانع بزرگ برای داشتن اسکلت محکم !

سرطان معده ارمغان مصرف زياد نمك

 برای پیشگیری از افزایش فشارخون و بیماری های قلبی- عروقی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

نمک یددار تصفیه شده چیست و چرا باید فقط از این نوع نمک استفاده کنیم؟

 نمک چگونه باعث افزایش فشار خون میشود؟

اهمیت کاهش مصرف نمک در سلامت کودکان

ذائقه سازی در کودکان

اصلاح محیط زندگی

راه های کاهش مصرف نمک برای کودکان زیر پنج سال

خطر پیشرفت فشار خون بالا با رعایت چه نکاتی کاهش مییابد؟

رژیم غذایی درفشار خون بالا

معیار تشخیص چاقی چیست؟

توصیه های مفید برای پیشگیری از اضافه وزن

 ۱۷ توصیه کلیدی برای کنترل فشارخون           

چگونه مصرف نمك را كنترل كنیم؟

دانلود

پیشگوی اعظم

من از دوران نوجوانی رویایی داشتم! رویای تاسیس یک مکان برای به اشتراک گذاشتن ایده ها و نظرات خودم و همچنین جایی برای دانشجویان و دانش آموزان عزیز که بتوانند تمامی مقالات و جزوات مورد نیاز خودرا از طریق یک سایت مرجع تامین کنند.اکنون،این رویا،godofdoc (خدای داکیومنت) نام دارد D:a

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *