پاورپوینت بسته آموزشي تغذيه در بحران - 85 اسلاید
پاورپوینت بسته آموزشي تغذيه در بحران - 86 اسلاید
پاورپوینت بسته آموزشي تغذيه در بحران - 86 اسلاید
پاورپوینت بسته آموزشي تغذيه در بحران - 86 اسلاید
پاورپوینت بسته آموزشي تغذيه در بحران - 86 اسلاید
تعريف غذا :
غذا به موادمايع يا جامدي گفته مي شود که از راه دهان مصرف مي شوند و ضمن برطرف کردن حس گرسنگي نيازهاي بدن را نيز تأمين مي کنند.
بنابراين غذا اعمال زير را انجام مي دهد :
ô انرژي يا حرارت لازم براي انجام اعمال مختلف بدن مثل نفس کشيدن و فعاليتهايي مثل فکر کردن يا ورزش و ... را تأمين مي کند .
ô تأمين مواد اوليه براي رشد و نمو (بخصوص در کودکان خردسال)
ô ترميم و جانشين کردن سلولها و بافتهاي مختلف بدن که در اثر فرسودگي از بين مي روند .
منظور از تعادل و تنوع در برنامه غذايي چيست؟
پاورپوینت بسته آموزشي تغذيه در بحران - 86 اسلاید
منظور از تعادل ياتوازن اين است که انواع مختلفي از مواد غذايي متناسب با نياز بدن تأمين شود به طوري که مصرف زياد يک نوع ماده غذايي باعث عدم مصرف انواع ديگر مواد غذايي نشود . همانطور که در هرم راهنماي غذايي مشاهده مي کنيد استفاده روزانه از تمام گروه هاي غذايي با توجه به ميزان سهم هر گروه در ايجاد تعادل در برنامه غذايي روزانه نقش مهمي دارد .