پاورپوینت ارزنده اختصاصات ظاهري و فيزيكي و شيميايي و راديولوژيكي آب آشاميدني - 57 اسلاید
پاورپوینت ارزنده اختصاصات ظاهري و فيزيكي و شيميايي و راديولوژيكي آب آشاميدني
پاورپوینت ارزنده اختصاصات ظاهري و فيزيكي و شيميايي و راديولوژيكي آب آشاميدني
پاورپوینت ارزنده اختصاصات ظاهري و فيزيكي و شيميايي و راديولوژيكي آب آشاميدني
پاورپوینت ارزنده اختصاصات ظاهري و فيزيكي و شيميايي و راديولوژيكي آب آشاميدني
پاورپوینت ارزنده اختصاصات ظاهري و فيزيكي و شيميايي و راديولوژيكي آب آشاميدني
پاورپوینت ارزنده اختصاصات ظاهري و فيزيكي و شيميايي و راديولوژيكي آب آشاميدني
عوامل مختلفي نظير رشد جلبكها ، تجزيه گياهان آبزي ، محصولات حاصل ازكلرينه كردن آب مثل كلرو فنلها و راكد ماندن آب در انتهاي شكبه توزيع درايجاد طعم و بوي آب مؤثرند. منشأ مشکلات مربوط به طعم و بوی آب ممکن است كيفيت آب خام، عدم كارايي سيستم تصفيه ، خوردگي شيميايي و يا رشد بيولوژيكي در سيستم توزيع باشد.
اختصاصات ظاهري آب آشاميدني
- طعم و بو
اساسی ترین مسئله در مورد آب تصفیه شده عدم داشتن طعم و بو است. به استثناء موادی نظیر کلرورسدیم در آب که فقط بر روی طعم آب اثر گذاشته و تأثیری بر بوی آب ندارند، بوی آب ارتباط نزدیکی با طعم آن دارد. علاوه بر فلزات و جامدات محلول ، طعم و بوي نامطلوب آب ممکن است به آلودگی آب با ترکیبات آلی سنتتیک مرتبط باشد . در این میان ترکیبات فنلی کلرینه شده از جمله تركيباتي هستند که بوی نامطلوبی دارند. علاوه بر این سایر محصولات جانبی حاصل از گندزدایی با کلر نظیر کلروفرم و برمرفوم به ترتیب در غلظت های mg/L1/0و mg/L3/0 توسط حس بویائی قابل تشخیص هستند.
متن بالا تنها سه اسلاید از پاورپوینت ارزنده اختصاصات ظاهري و فيزيكي و شيميايي و راديولوژيكي آب آشاميدني است
برای دانلود کل پاورپوینت ارزنده اختصاصات ظاهري و فيزيكي و شيميايي و راديولوژيكي آب آشاميدني از لینک زیر استفاده کنید: