پاورپوینت اثر افزودن فیبر رژیمی برروی خواص تغذیه ای محصولات غلات

پاورپوینت اثر افزودن فیبر رژیمی برروی خواص تغذیه ای محصولات غلات

 

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل: power point

قابل ویرایش 28 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها:

محصولات غلات (نان ، بیسکویت ، کیک و کلوچه …) از مشهورترین محصولاتی هستند که در میان تمام طبقات جامعه به طور نزدیک مصرف می شوند .

بنابراین این محصولات باید کاملا طبیعی ، با کیفیت تغذیه ای خوب وبا قیمتی که در حد توان تمام قشرهای جامعه باشد ، عرضه شود.

بیشتر محصولات غلات امروزه به عنوان منبعی برای بالابردن ارزش تغذیه ای ، جهت ایجاد تنوع به کار می روند.

فیبرهای رژیمی نقش بسیار مهمی در تغذیه ایفا می کنند.

این فیبرها شامل سلولز ، همی سلولز،لیگنین، صمغ و موسیلاژ هستند.

فیبر رژیمی تشکیل شده از فیبر رژیمی کل total dietary fiber) ) که به دسته زیر تقسیم می شوند :

1- فیبرهای محلول (SDF )               مشهورند در بالابردن فشار خون

2- فیبرهای غیر محلول (IDF )            مشهورند در کاهش خطر سرطان کولون

 

فهرست مطالب و اسلایدها:

تعریف

مروری برمطالعات پیشین

اثرات مثبت افزودن فیبر به محصولات غلات

فعالیت انتی اکسیدانی فیبر

اثرات مثبت آنتی اکسیدانهای فیبر

فیبر رژیمی از آرد نارگیل

ترکیبات فیبر رژیمی و قابلیت تخمیر آرد نارگیل

اثرات فیبر آرد نارگیل بر روی  Bioavalibilityمواد معدنی

اثرات فیبر پوست نارگیل درکاهش کلسترول

تأثیر افزودن فیبر غلات مختلف بر روی کیفیت بیسکویت

ارزیابی حسی

دانلود

پیشگوی اعظم

من از دوران نوجوانی رویایی داشتم! رویای تاسیس یک مکان برای به اشتراک گذاشتن ایده ها و نظرات خودم و همچنین جایی برای دانشجویان و دانش آموزان عزیز که بتوانند تمامی مقالات و جزوات مورد نیاز خودرا از طریق یک سایت مرجع تامین کنند.اکنون،این رویا،godofdoc (خدای داکیومنت) نام دارد D:a

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *