نمونه سوالات آشپزی درجه 1 فنی و حرفه ای (شامل 86 سوال تستی به همراه جواب)

نمونه سوالات آشپزی درجه 1 فنی و حرفه ای (شامل 86 سوال تستی به همراه جواب)

نمونه سوالات آشپزی درجه 1 فنی و حرفه ای 

دانلود کاملترین مجموعه آموزشی سوالات آشپزی درجه 1 فنی و حرفه ای با جواب در قالب pdf که شامل مهمترین سوالات این آزمون می باشد به قیمت 3500 تومان که لینک دانلود بلافاصله بعد از پرداخت نمایش داده می شود.

این بسته طلایی شامل مهمترین سوالات این آزمون می باشد با مطالعه این مجموعه قبولی خود را تضمین کنید.

قابل استفاده برای دانشجویان کاردانش و متقاضیان آزمونهای ادواری و مربیان فنی و حرفه ای

 

چند مورد از نمونه سوالات آشپزی درجه ۱

✅در تهیه سوپ پیاز فرانسوی از پنیر به چه صورت استفاده می شود ؟
الف ـ پنیر را داخل سوپ می ریزیم و از روی حرارت بر می داریم .
ب ـ پنیر را روی تکه های نان تست ریخته و روی سوپ قرار می دهیم .
ج ـ پس از کشیدن سوپ داخل ظرف مورد نظر پنیر را روی آن می پاشیم و سرو می کنیم .
د ـ پنیر را روی تکه های نان تست در فر قرار داده و قسمتی پنیر روی نان آب شد روی ظرف سوپ قرار داده سرو می کنیم

✅شاتوبریان غذائی است ؟
الف ـ جهت دو نفر طبخ آن همانند ژیگو است .
ب ـ جهت دو نفر طبخ آن همانند استیک می باشد .
ج ـ جهت یک نفر طبخ آن همانند استیک است .
د ـ جهت یک نفر طبخ آن همانند رتی فیله است

✅پتاژ چیست ؟
الف ـ سوپی غلیظ است .
ب ـ کلیه سوپهای رقیق را پتاژ گویند .
ج ـ تمام سوپهایی که با آرد غلیظ می شوند به آن پتاژ می گویند .
د ـ سوپهایی که در فنجان های گرد سرو می شوند به آن پتاژ می گویند.

 

✅لوازم مورد نیاز جهت سرو فوندو چه چیزهایی می باشد ؟
الف ـ دیگچه ، چراغ زیر دیگچه ، کفگیر
ب ـ تابه ، چنگال غذا خوری ، چراغ مخصوص
ج ـ تابه دسته بلند ، دیگچه ، چراغ زیر دیگچه
د ـ دیگچه ، چراغ زیر دیگچه ، چنگال میوه خوری

✅کاناپه چیست و متعلق به کدام کشور می باشد ؟
الف ـ نوعی اردو می باشد که تشکیل شده از تکه های کوچک نان که روی آن مخلوطی از پنیر با گوشتها گذاشته شده –
فرانسوی
ب ـ اردور است – فرانسوی
ج ـ دسر است – فرانسوی
د ـ اردور است – آلمانی

✅اجزاء اصلی تشکیل دهنده سوفله و گراتن ها کدام است ؟
الف ـ سس سفید و پنیر گورا
ب ـ پنیر گرویر و سس سفید
ج ـ پنیر مازارلا و سس گریوی
د ـ سس بشامل و پنیر پارزان

✅مواد لازم اردور پنیر و گردو را نام ببرید ؟
الف ـ پنیر گودا ، گردو ، خامه ، فلفل سیاه ، ماست چکیده
ب ـ پنیر فتا ، ماست ، خامه ، سبزی معطر ، سس مایونز ، کره ، سرکه
ج ـ سیر رنده شده ، فلفل سیاه ، ماست چکیده ، پنیر فتا ، شبت و ترخان ، خامه ، گردو
د ـ ماست چکیده ، نعناء ، پنیر گودا ، خامه ، سیر ، سس مایونز ، آبلیمو

✅مواد لازم اردور مرغ و بادام را نام ببرید ؟
الف ـ گوشت مرغ ، بادام ، سس سفید غلیظ ، سرکه ، خامه ، نان تست ، نمک و فلفل
ب ـ گوشت مرغ ، بادام ، سس مایونز ، آبلیمو ، کرفس ، نان تست ، نمک و فلفل ، کره
ج ـ گوشت مرغ ، بادام ، سیر رنده شده ، سرکه ، نان تست ، نمک و فلفل ، روغن مایع
د ـ گوشت مرغ ، بادام ، سویا سس ، سرکه ، خامه ، نان تست ، نمک و فلفل ، سیر رنده شده ، پنیر رنده شده

✅مواد لازم اردور بادنجان را نام ببرید ؟
الف ـ بادنجان ریز ، روغن ، رب گوجه ، زرشک ، گردوی چرخ شده ، تره و مرزه ، نمک و ادویه ، پنیر گودا
ب ـ بادنجان درشت ، رب گوجه ، گردوی چرخ شده ، گوجه فرنگی ، پنیر گودا ، تره ، زرشک ، نمک و ادویه
ج ـ بادنجان ریز، روغن ، رب گوجه ، زرشک ، گردوی چرخ شده ، تره و جعفری و مرزه ، گوجه ریز ساطوری ، نمک و فلفل
د ـ بادنجان متوسط ، گردوی چرخ شده ، نعناع ، جعفری و مرزه ، شکر ، رب انار ، پنیر فیلا فیلا ، گوجه فرنگی ، آب ، نمک و ادویه ، روغن

دانلود

پیشگوی اعظم

من از دوران نوجوانی رویایی داشتم! رویای تاسیس یک مکان برای به اشتراک گذاشتن ایده ها و نظرات خودم و همچنین جایی برای دانشجویان و دانش آموزان عزیز که بتوانند تمامی مقالات و جزوات مورد نیاز خودرا از طریق یک سایت مرجع تامین کنند.اکنون،این رویا،godofdoc (خدای داکیومنت) نام دارد D:a

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *