مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی هیدروکلوئیدها در غذاهای سرخ کردنی

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی هیدروکلوئیدها در غذاهای سرخ کردنی

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی

عنوان انگلیسی:

Hydrocolloids in fried foods: A review

عنوان فارسی:

هیدروکلوئیدها در غذاهای سرخ کردنی

چکیده:

بسیاری از ترکیبات غذایی و افزودنی ها می توانند برای بهبود طعم غذاهای سرخ کردنی مورد استفاده قرار گیرند، اما هیدروکلوئیدها عوامل اصلی می باشند که از چهل سال قبل مورد استفاده قرار گرفته اند. هیدروکلوئیدها دو نقش اصلی در توسعه غذای سرخ کردنی دارند. اولین نقش آنها، برای شکل گیری پوشش قابل دید می باشد که هدف اصلی برای اجتناب از جذب بیش از روغن در طول فرایند قبل از سرخ کردن و طی سرخ کردن می باشد.

تعداد صفحات انگلیسی: 12

تعداد صفحات فارسی: 46

سال مقاله: 2011

فرمت فایل: Pdf انگلیسی+ Word فارسی

دانلود

پیشگوی اعظم

من از دوران نوجوانی رویایی داشتم! رویای تاسیس یک مکان برای به اشتراک گذاشتن ایده ها و نظرات خودم و همچنین جایی برای دانشجویان و دانش آموزان عزیز که بتوانند تمامی مقالات و جزوات مورد نیاز خودرا از طریق یک سایت مرجع تامین کنند.اکنون،این رویا،godofdoc (خدای داکیومنت) نام دارد D:a

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *