فرمولاسیون و روش فراوری دوغ جامد

فرمولاسیون و روش فراوری دوغ جامد

دوغ یکی از نوشیدنیهای پر طرفدار و پر مصرف در ایران است.

 یکی از معایب دوغ هزینه بالای حمل و نقل و نگهداری آن است زیرا بیش از 95 درصد وزنش را آب تشکیل می دهد.

 از طرفی دارا بودن رطوبت موجب فساد زود هنگام و کپک زدن دوغ می گردد که متاسفانه  ممکن است دوغ های مصرفی حاوی مواد نگهدارنده باشند تا فاسد نشوند.

اگر دوغ به صورت جامد تولید گردد به علت وزن و حجم کم هزینه حمل و نقل و نگهداری بسیار پایینی خواهد داشت و به جهت جامد بودن به سردخانه نیازی ندارد و فاسد نمی شود.

این دوغ جامد می تواند به صورت پودر ساشه یا به صورت قرص جوشان تولید گردد.

 ا50 گرم از این پودر یک لیتر آب سرد معمولی را به دوغ گاز دار و خوشمزه تازه تبدیل می نماید.

فرمولاسیون و روش فراوری این محصول جدید غذایی پرمصرف در دو صفحه و با فرمت پی دی اف ارائه شده است.

 

دانلود

پیشگوی اعظم

من از دوران نوجوانی رویایی داشتم! رویای تاسیس یک مکان برای به اشتراک گذاشتن ایده ها و نظرات خودم و همچنین جایی برای دانشجویان و دانش آموزان عزیز که بتوانند تمامی مقالات و جزوات مورد نیاز خودرا از طریق یک سایت مرجع تامین کنند.اکنون،این رویا،godofdoc (خدای داکیومنت) نام دارد D:a

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *