عوامل خطر ایمنی مواد غذایی

عوامل خطر ایمنی مواد غذایی

 

*** فرمت فایل به صورت PDF  و به صورت اسلاید با تعداد ۴۱ صفحه می باشد***

 

اهداف درس

در این درس، ما

در هنگام تهیه غذا **به چه نکاتی توجه کنیم** را برمیشماریم.

در مورد برخی **احتیاطات حین تهیه غذا** بحث می کنیم..

برای جلوگیری از آلودگی و سایر خطرات ایمنی، **نحوه رسیدگی به غذا را قبل، در حین و بعد از پختن** نشان می دهیم.

دانلود

پیشگوی اعظم

من از دوران نوجوانی رویایی داشتم! رویای تاسیس یک مکان برای به اشتراک گذاشتن ایده ها و نظرات خودم و همچنین جایی برای دانشجویان و دانش آموزان عزیز که بتوانند تمامی مقالات و جزوات مورد نیاز خودرا از طریق یک سایت مرجع تامین کنند.اکنون،این رویا،godofdoc (خدای داکیومنت) نام دارد D:a

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *