طرح تولید انواع آرد با درجات مختلف

طرح تولید انواع آرد با درجات مختلف

گندم از قدیمی ترین و پرمصرف ترین گیاهان زراعی جهان می باشد بطوریکه از سالیان بسیار دور و قبل ازآنکه بشر
به موارد مصرف سایر گیاهان از نظر تغذیه پی ببرد مهمترین منبع غذایی براي آنان بوده است .
اهمیت گندم بیشتر مربوط به خواص فیزیکی و شیمیایی موادي است که دانه آنرا تشکیل می دهد.
پروتئین گندم از لحاظ غذایی فوق العاده پر انرژي است بخصوص سبوس آن که داراي پروتئین زیادي است ونیز
می باشد. در کل گندم داراي سه بخش « A-C -E -B » شامل ویتامین هاي مختلفی از جمله ویتامین هاي گروه
کلی آندوسپرم (آردینه)، پوسته و جوانه (جنین یا گیاهک) میباشد.
آندوسپرم بزرگترین عضو دانه گندم است و 80 تا 83 درصد وزن و 65 تا 85 درصد حجم کل دانه گندم را تشکیل
می دهد. این قسمت عمدتا شامل پروتئین ( 70 درصد پروتئین دانه) و نشاسته می باشد.

در این مقاله به چگونگی تولید آرد از این محصول اشاره میشود و چگونگی ساخت آن اموزش داده میشود.

در زمن سود سالیانه این محصول در سال بیش لز 2000000000 میباشد.

نام محصول= هود
ویژگی محصول یا طرح= استفاده از فناوري نانو در ساخت محصول
ظرفیت پیشنهادي طرح (عدد)= 60,000
موارد کاربرد= کاربرد جهت مکش دود و غبار آشپزخانه
مواد اولیه مصرفی عمده (مقدار داخلی یا خارجی)= گالوانیزه، استیل، موتور فن، نانو فیلتر
mc مداره

دانلود

پیشگوی اعظم

من از دوران نوجوانی رویایی داشتم! رویای تاسیس یک مکان برای به اشتراک گذاشتن ایده ها و نظرات خودم و همچنین جایی برای دانشجویان و دانش آموزان عزیز که بتوانند تمامی مقالات و جزوات مورد نیاز خودرا از طریق یک سایت مرجع تامین کنند.اکنون،این رویا،godofdoc (خدای داکیومنت) نام دارد D:a

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *