•در خصوص قضاوت اخلاقی افزون و بررسی درباره رشد تفکر کودکان، پیاژه به چگونگی رشد قضاوت اخلاقی کودکان نیز علاقه مند بوده است که فکر می کرده که در کودکان از قواعد اخلاقی و عرفی اجتماعی با سطح کلیه رشد شناختی آنها هنگام است. نخستین مرحله درک قواعد در ابتدای دوره پیش عملیاتی ظاهر می شود کودکان در این مرحله دست به بازی موازی می زنند که در آن هر کودک از مجموعه قواعد خاص خودش پیروی می کند.
*بازی با تیله
•کودک تیله های رنگی مختلف را در یک گروه قرار میدهد یا تیله های بزرگتر را بعد از تیله های کوچکتر از سویی به سوی دیگر اتاق پرتاب میکند. این قواعد به بازی کودک نظم میدهد ولی کودک بارها آنها را به دلخواه تغییر میدهد. از حدود پنج سالگی احساس وظیفه برای مراعات قواعد و تلقی قواعد به عنوان الزامات اخلاقی مطلقی که یک مرجع قدرت همچون خدا یا والدین تعیین کرده رشد می یابد. در این مرحله قضاوت کودک در باره هر عمل بیشتر بر اساس پیامد های آن است و نه بر مبنای قصد و نیت فاعل آن.
*سومین مرحله رشد
•در سومین مرحله رشد اخلاقی کودک رفته رفته در مییابد که بعضی قواعد قراردادهای اجتماعی هستند. همان توافق های گروهی که به طور قراردادی وضع میشوند یا تغییر مییابند. در این مرحله واقع گرایی اخلاقی کودکان نیز کاهش می یابد و در قضاوت های اخلاقی خود وزن و اعتبار بیشتری برای ملاحظات غیر این ای قابل تشخیص می شوند.
من از دوران نوجوانی رویایی داشتم! رویای تاسیس یک مکان برای به اشتراک گذاشتن ایده ها و نظرات خودم و همچنین جایی برای دانشجویان و دانش آموزان عزیز که بتوانند تمامی مقالات و جزوات مورد نیاز خودرا از طریق یک سایت مرجع تامین کنند.اکنون،این رویا،godofdoc (خدای داکیومنت) نام دارد D:a