تولید سرکه PPT

تولید سرکه PPT

 

 

 

 

 

نام محصول : پاورپوینت تولید سرکه

فرمت : PPT

حجم : 0.17 مگابایت

تعداد اسلاید : 41

زبان : فارسی 

سال گردآوری : 96

 

سرکه محصولی است که از تبدیل الکل به اسید استیک به وسیله باکتری استوباکتر بدست می آید.
اگرچه اسید استیک ترکیب اصلی سرکه است اما با حل کردن اسید استیک در آب نمی توان سرکه ساخت.
علاوه بر اسید استیک ترکیبات بسیار دیگری نیز در اثر فعالیت میکروبی در سرکه ایجاد می شوند.
همچنین برخی از این ترکیبات ممکن است با هم  واکنش دهند. مثلا اتیل استات از واکنش بین اسید استیک و اتانول ایجاد می شود.
این ترکیبات هستند که باعث ایجاد ویژگی های خاص ارگانولپتیکی در انواع سرکه ها می شوند.
سایر ترکیبات موجود در سرکه شامل اسیدهای آلی غیر فرار مانند اسید مالیک، سیتریک، سوکسینیک، و لاکتیک، قندهای تخمیر نشده و غیر قابل تخمیر، الکل و استالدهید اکسید نشده، استوئین، فسفات، کلرید و سایر یون ها می باشد.
 
کاربردهای سرکه:
1) کاربردهای باستانی:
در زمان باستان از آن بعنوان یک ترکیب غذایی،
درمان زخم ها و انواع بیماری ها مانند طاعون، سوختگی ها و بسیاری بیماری های دیگر استفاده می شد.
همچنین از آن بعنوان عامل پاک کننده و نیز در مواد آرایشی استفاده می شد.
2) کاربردهای مدرن:
مانند استفاده بعنوان یک چاشنی غذایی مثلا برای پاشیدن روی ماهی؛ برای تولید ترشیجات (به ویژه چون باعث کاهش pH می شود و حتی باکتری های اسپورزا زنده نخواهند ماند)؛
در تولید انواع فراورده های غذایی مانند سس ها؛ امروزه تقریبا 70 % سرکه در صنایع مختلف غذایی مانند تولید سس مایونز استفاده می شود.   
 
  • مقدار اسید استیک در سرکه
  • انواع سرکه
  • میکروب های تخمیر کننده
  • باکتری های اسید استیک
  • تولید سرکه
  • فرایند سرکه پس از تخمیر
 

دانلود

پیشگوی اعظم

من از دوران نوجوانی رویایی داشتم! رویای تاسیس یک مکان برای به اشتراک گذاشتن ایده ها و نظرات خودم و همچنین جایی برای دانشجویان و دانش آموزان عزیز که بتوانند تمامی مقالات و جزوات مورد نیاز خودرا از طریق یک سایت مرجع تامین کنند.اکنون،این رویا،godofdoc (خدای داکیومنت) نام دارد D:a

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *